Motos més venudes de Rieju aquest 2019 al territori espanyol

Les motos sota la marca "Rieju" més venudes a Espanya aquest 2019 han estat el model Century i els model MRT.

El primer lloc és per al model Century, una moto per a tots els públics diferenciada per la seva elegància i el seu motor d'altes prestacions. Sens dubte, és el model inspirat en la llegendària Rieju 175, rendint així homenatge als 75 anys des de la fundació de RIEJU. Els seus frens Wave permeten una millor evacuació de la calor i una menor fatiga en condicions extremes. Compta amb un motor refrigerat per aigua amb injecció electrònica i 4 vàlvules d'altes prestacions.

El segon lloc és per als models MRT 50. Aquí diferenciem la MRT 50, MRT 50 Pro, MRT 50 SM Trophy, MRT 50 SM Pro i MRT 50 SM.

No hi ha dubte que aquests models són els millors si comparem qualitat / preu. La principal diferència entre les MRT 50 i les MRT 50 SM són les condicions per a les quals estan fetes. Els models MRT 50 s'han creat per a aquestes experiències més extremes, aventures tot terreny. En canvi, les MRT 50 SM s'adapten sense igual a la nostra vida quotidiana, més manejables i dinàmiques per a la ciutat.

Durant el 2019, llavors, Rieju acaba el seu any amb un creixement de facturació de el 5% a Espanya i amb un augment de plantilla. A més, després de la presentació al Saló Internacional de la Moto a Milà on es presentaven les novetats de Rieju per al 2020, vam preparar amb optimisme les vendes amb creixements de fins al 20%.
Finalment, afegir que creiem fermament en la introducció de el nou model Tango Scrambler 125cc i en l'evolució de l'segment elèctric dins de la marca per potenciar el nostre rendiment.