Rieju S.A. adquereix la plataforma industrial d'enduro que comercialitzava Gas Gas.

L'acord assolit entre les dues empreses catalanes preveu la venda per part de Torrot ELECTRIC EUROPA, SA de la propietat intel·lectual i industrial de la plataforma d'enduro que a partir d'ara es fabricarà i comercialitzarà sota la marca RIEJU, S.A.

Amb aquesta plataforma i sota la bandera GasGas, TORROT ELECTRIC EUROPA, S.A. va llançar la gamma de models 2T de 250 i 300 cc EC, XC i GP en 2017 i va afegir el model Ranger en 2019. Durant aquest període TORROT ELECTRIC EUROPA, S.A. va vendre 4.500 unitats en més de 50 països.


Models dissenyats per a la pràctica del enduro i la competició, fruit de la qual cosa pilots del prestigi de Christophe Nambotin, Antoine Basset, Jonathan Barragán, Danny McCanney i Alex Snow han collit èxits esportius internacionals com el Subcampionat del Món de Enduro i els campionats nacionals d'Espanya, França i Itàlia, entre altres.


RIEJU, S.A. fabricarà els models de enduro en la seva planta de Figueres, i començarà a distribuir-los a partir del mes de juny 2020.


RIEJU, S.A. compta amb una prestigiosa trajectòria consolidada al llarg de 75 anys d'història. Actualment fabrica més de 12.000 motos anualment en les seves instal·lacions de Figueres i exporta el 85% de la seva producció a més de 40 països.

 

A partir d'aquest acord i reforçant la seva posició en el sector offroad, RIEJU, S. a. ampliarà la seva actual gamma de motors amb models de major cilindrada.


Jordi Riera, "Director General de RIEJU, S.A."

“Aquest acord permet a RIEJU una immediata presència en el segment del offroad amb majors cilindrades de les habituals per a Rieju, així com una important ampliació de la nostra cartera de clients, especialment amb l'obertura a nous mercats.”

“Estem molt il·lusionats per a aquesta nova aventura i l'enorme repte que això suposa. Comptem amb una enorme experiència en el nostre territori, per la qual cosa estem convençuts que aquest projecte serà un èxit per a la nostra empresa.”


José Antonio Llombardia, "Director General de TORROT ELECTRIC EUROPA, S.A."

“Estem molt satisfets d'aquest acord, ja que representa la continuïtat per a la nostra indústria local. Hem valorat l'oferta de RIEJU, S. a. per sobre d'altres candidats per la seva llarga trajectòria, la seva alta capacitat de producció i qualitat i perquè permet conservar la fabricació de les motos, així com el subministrament de l'empresa auxiliar, en el nostre territori. 

Avalat per l'èxit del producte des del seu llançament i la seva gran acceptació en el mercat, augurem a RIEJU, S. a. el major dels èxits en aquest nou repte que emprèn.”